Politica de confidențialitate

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Sc Service Inclus srl respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sau utilizatorilor site-ului catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori ai site-ului www.masiniautomatedespalat.ro.
Potrivit legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC SERVICE INCLUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza.
Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse, pentru informari comerciale cu privire la serviciile si produsele magazinului online masiniautomatedespalat.ro.
SC SERVICE INCLUS SRL – proprietara site-lui masiniautomatedespalat.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele peronale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza.
Orice informatie care este transmisa prin intermediul formularului de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate.
Aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor dvs de contact din baza noastra de date trimitand un email catre adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

NEWSLETTER

Aboneaza-te la noutati